May 20, 2022

S-a bucurat de succes decenii intregi, inca din anii ’60, cand s-a lansat in cariera muzicala si a devenit un icon al culturii pop, dar abia acum, la 73 de ani, a fost invitata sa apara pe coperta celei mai prestigioase reviste de moda din lume.

In pofida faptului ca este cu jumatate de secol mai in varsta decat majoritatea modelelor care apar lunar in paginile Bibliei modei, Tina Turner arata senzational pe coperta editiei “Vogue” Germania de aprilie.

Purtand o eleganta rochie bleumarin de matase, legenda muzicii pop si soul arata, cu siguranta, mult mai tanara decat varsta pe care o are.

tina

 

Dupa ce a vandut peste 200 de milioane de albume in intreaga lume si a castigat 4 premii Grammy de-a lungul carierei ei, Tina Turner s-a retras din activitate in 2009, dupa ce a sustinut un turneu de adio.

De la mijlocul anilor ’90 locuieste in Elvetia impreuna cu partenerul ei de viata si recent a renuntat la cetatenia americana pentru a o obtine pe cea elvetiana.

Se pare ca, la cei 73 de ani ai sai, Tina Turner, pe numele ei real Anna Mae Bullock, este cea mai in varsta vedeta care a aparut pe o coperta Vogue. Pana in prezent recordul a fost detinut de actrita Meryl Streep, care a pozat anul trecut pentru editia americana a revistei, la varsta de 62 de ani.

No Comments

You must be logged in to post a comment.