October 18, 2021

10. Siri & Kinect

Tendinta gadgeturilor de a fi cat mai interactive a condus la aparitia aplicatiilor de recunoastere a vocii. Cele mai populare sunt Siri ce si-a facut debutul pe smartphone-ul iPhone 4S si Kinect pe consola Xbox 360.

9. Nest Learning Thermostat

Termostatul Nest regleaza automat temperatura camerei economisisnd in acest mod energie si poate fi controlat prin Wi-Fi de pe un smartphone,o tableta sau un laptop.

8. Roku LT

Dispozitivul se poate conecta la orice receptor TV si ofera accesul la peste 350 de canale tv si site-uri de filme gratuite in format HD 720p disponibile pe Internet.

7. MacBook Air

Ultrabook-ul Apple ajuns la a doua generatie impresioneaza prin portabilitate si performanta datorita design-ului superslim si a procesorului puternic.

6. Kindle

Celebrul eBook Reader realizat de Amazon s-a impus prin calitate la un pret foarte mic,versiunea entry-level avand un pret de aproximativ 60 de euro (79 dolari).

5. Kindle Fire

Tableta lansata de curand de Amazon are un pret extrem de mic probabil sub costurile de productie. Compania mizeaza cel mai probabil pe incasari mai mari din continutul disponibil pe Amazon (filme, muzica, carti, aplicatii, jocuri etc.).

4. iPad 2

Tableta domina piata de tablete inregistrand un procent de 80%. iPad 2 este mai subtire, mai rapida si dispune de doua camere fata de modelul anterior.

3. Android Ice Cream Sandwich

Ultima versiune a sistemului de operare dezvoltat de Google atat pentru smartphone-uri cat si pentru tablete,vine cu o serie de imbunatatiri fata de versiunile anterioare.

2. Motorola Droid Razr

Lansat la scurt timp dupa achizitia companiei Motorola Mobility de catre Google,Droid Razr este unul dintre cele mai performante si subtiri smartphone-uri.

1. iPhone 4S

Smartphone-ul lansat in aceasta toamna a generat vanzari record in ultimele saptamani datorita performantei noului chip A5,camerei foto si a asistentului vocal Siri. Dar totusi clasarea lui pe primul loc in acest top este oarecum subiectiva.

No Comments

You must be logged in to post a comment.