April 18, 2021

Tudor Chirilă, solistul trupei Vama, ar putea face parte din juriul competiţiei muzicale „Vocea Romaniei“, după negocierile purtate cu producătorii emisiunii de la Pro TV, 

Producătorii talent-show-ului Vocea Romaniei şi-l doresc în juriu pe Tudor Chirilă, cântăreţul fiind în capul listei în preferinţele echipei, după cum a mărturisit o sursă din cadrul trustului, citată de wowbiz.ro.
Tudor Chirilă a confirmat informaţia pentru Paginademedia.ro, deşi a precizat că nu a apucat să se gândească la ofertă. „Am primit un telefon legat de «Vocea României », dar nu am apucat să mă gândesc la asta. Oricum, din câte am înţeles, sunt în discuţii cu mai mulţi artişti“, a declarat Chirilă pentru Paginademedia.ro. În trecut a fost vehiculat şi numele lui Mihai Trăistariu.
Producătorii show-ului de la Pro TV sunt în căutarea unui nou membru al juriului, după ce Horia Brenciu a semnat cu Antena 1, unde, alături de Ştefan Bănică şi Delia Matache, va juriza talentul concurenţilor de la „X Factor“.

Loredana Groza şi Smiley au semnat deja, alături de Marius Moga, pentru un nou sezon al emisiunii concurs “ Vocea Romaniei ”, ce va fi difuzată la PRO TV. Din schemă lipseşte însă cel de-al patrulea membru al juriului, iar cel mai des vehiculat nume ca posibil coleg al celor trei artişti mai sus-menţionaţi, după cel al Andrei, este cel al lui Dan Bittman.dan bittman

 

După ce a făcut parte din proiectul “X Factor”, de la Antena 1, iar apoi a jucat un scurt rol într-un serial TV, la Kanal D, solistul trupei Holograf este acum liber de contract şi aşteaptă oferte, potrivit propriilor mărturisiri, de a se întoarce pe sticlă.

“Mi-ar face plăcere să fiu în juriu la «Vocea Romaniei »

, este un spectacol frumos, care mă atrage. Doar că, din păcate, în acest moment nu mă aflu în negocieri cu PRO TV, sunt liber profesionist. Nu cred că mă vor, poate au alt target”, a spus Dan Bittman pentru Libertatea. În cazul în care artistul va ajunge, totuşi, la o înţelegere cu PRO TV, el i-ar lua locul lui Horia Brenciu, nimeni altul decât cel care acum i-a suflat de sub nas scaunul la “X Factor”, emisiunea trustului concurent, Antena 1.

Sursa: www.stiri.com.ro

Incoming search terms:

  • dan bittman

Comments are closed.