December 4, 2021

Internetul poate fi plictisitor, si-au zis programatorii de la Google

Acesta este motivul pentru care au incorporat in cadrul motorului de cautare Google diferite trucuri amuzante, menite sa aduca zambetul pe buzele internautilor. Pentru realizarea lor sunt necesare doar folosirea unor cuvinte cheie, gen “askew”.

Askew e un cuvant ce pare fara valoare pentru majoritatea internautilor, insa nu si pentru programatorii de la Google, care l-au folosit pe post de cifru pentru realizarea unui truc simplu, insa haios, scrie Enaţional.ro.

Descoperirea acestuia este la indemana oricarui utilizator, fie incepator, fie avansat, singura conditie fiind sa foloseasca browserele Mozilla Firefox si Google Chrome.

Astfel, pentru ca magia sa aiba loc, internautul trebuie sa deschida o pagina Google, sa scrie cuvantul Askew si sa apese tasta enter. Simplu, nu? In cazul versiunilor mai noi ale browserelor, nu mai este necesara apasarea tastei enter, cautarea cuvantului fiind automata pe tot parcursul scrierii lui.

Pentru ca trucul in Google sa se repete e de ajuns sa se apese tasta F5. De asemenea, poate fi folosita si sintagma “tilt”, efectul fiind acelasi.

Comments are closed.