July 25, 2021

Vescan-amp-Alina-Eremia---In-Dreapta-Ta-single-nou

MusicExpertCompany si MediaPro Music lanseaza o noua colaborare inedita, dupa Grasu XXL & Ami – “Deja Vu” – Vescan si Alina Eremia – “In dreapta ta”.

“Ma bucur ca piesa este o colaborare cu Alina Eremia, de cand a intrat in studio am stiut ca ea este vocea perfecta pentru ‘In dreapta ta’. Talentata, serioasa si cu un zambet mare si cald, ne-am inteles foarte bine toti si drept urmare se simte asta in energia piesei, totul e direct si clar. Ne propunem sa punem pe ganduri pe toata lumea, daca nu, macar sa se gandeasca fiecare daca a fost in dreapta partenerului sau partenerei, daca a fost ‘acolo’ cand celalalt avea cea mai mare nevoie”, a spus Vescan.

“Propunerea de a lucra la acest single m-a bucurat de la inceput. Piesa mi-a placut inca de la prima ascultare si sunt incantata de rezultat, sper sa le placa mult si fanilor nostri”, a spus Alina.

Piesa “In dreapta ta” reprezinta ‘o scrisoare’ adresata unei foste iubiri: “E ca o concluzie trasa dupa mult timp de la despartire… Adevarul e ca nu orice cuplu e veritabil. Multi doar cred ca se implica trup si suflet, cand de fapt sunt total absenti din viata partenerului, chiar daca fizic sunt prezenti. Pentru a rezista cu adevarat langa cineva trebuie sa ai nervi de fier, caracter de piatra si suflet de campion. Iubirea e doar garantia!”, a spus Vescan, reprezentantul noului val de tineri rapperi romani care se bucura deja de aprecierea a milioane de fani.

Pentru Alina, acesta este al treilea single din cariera sa solo, dupa “With or Without You” si “Tu esti vara mea”, care s-a bucurat de un mare succes in vara acestui an.

Piesa “In dreapta ta” a fost produsa de Mahia Beldo, in studioul Scandalos Music.

Vescan & Alina Eremia – In Dreapta Ta

 

Comments are closed.