September 25, 2023

Ellie White  “Vanzator de lumina”, o colaborare cu artistul Viky Red, la doar o luna dupa un featuring cu un DJ international: Kourosh Tazmini.

ellie-white

Este una dintre cele mai frumoase piese de dragoste pe care le-am cantat pana acum. Versurile sunt incarcate de mesaje in care se vor regasi toti cei care iubesc, indiferent de varsta lor, iar acestia trebuie sa stie ca dragostea este lumina care ne ghideaza in viata, indiferent de greutatile prin care trecem. M-a bucurat propunerea lui Viky Red de a canta impreuna“, declara Ellie White.

Muzica noului single a fost compusa de Viky Red, versurile sunt semnate de Calin Goia de la Voltaj, iar productia piesei a fost realizata de Viky Red impreuna cu Alex Cotoi.
Tu esti vantul ce alunga-n departari
Toti norii grei din viata mea si faci ploaia sa stea
Eu sunt soare ce mangaie chipul tau
Cand nu mai poti sa-ti opresti lacrima
Sunt al tau vanzator de lumina intr-o noapte haina
Al tau, a mea, intr-o lume nebuna noi ne tinem de mana
Al tau, a mea, pentru lume esti una, pentru mine esti lumea
Eu sunt roua ce o simti pe buze in zori si iti aduce o noua zi
In care sa poti zambi
Tu esti visul pe care il traiesc cu ochii deschisi
Ceas de ceas, zi de zi”Dupa „Miroase a dragoste de-o vara” am simtit nevoia sa vin cu o melodie despre dragostea adevarata. Sunt un tip sentimental, imi place sa iubesc si sa cant despre iubire. Am pus mult suflet in ‚Vanzator de lumina’, tocmai pentru ca mi-am dorit ca aceasta compozitie sa ilustreze cat mai bine trairile unui om indragostit. Ma bucura colaborarea cu Ellie White si consider ca este esential ca ascultatorii sa si citeasca iubirea, nu doar sa o asculte”, declara Viky Red.

Cei doi ne aduc astezi s”Dupa „Miroase a dragoste de-o vara” am simtit nevoia sa vin cu o melodie despre dragostea adevarata. Sunt un tip sentimental, imi place sa iubesc si sa cant despre iubire. Am pus mult suflet in ‚Vanzator de lumina’, tocmai pentru ca mi-am dorit ca aceasta compozitie sa ilustreze cat mai bine trairile unui om indragostit. Ma bucura colaborarea cu Ellie White si consider ca este esential ca ascultatorii sa si citeasca iubirea, nu doar sa o asculte”, declara Viky Red.
Cei doi ne aduc astazi si un videoclip la piesa.

Viky Red feat Ellie White – Vanzator de lumina (videoclip)

Comments are closed.