October 25, 2021

Genial! Chio Chips lansează o nouă gamă de chips-uri cu aromă de colivă

Cunoscuta companie Chio care a lansat până acum pe piaţă chipsurile cu aromă de şaorma sau cele cu mici şi muştar s-a gândit să acceseze o piaţă virgină, cea a înmormântărilor unde, până acum, participanţii rămaşi în viaţă nu prea mâncau astfel de produse.

Noile Chio Chips, cu aromă de colivă, vor fi comercializate în pungi clasice sau în cutii care vor semăna şi cu paharele de plastic dar şi cu recipientele de Pringles, astfel încât să păstreze prospeţimea aromei vreme îndelungată.

“Am observat că, în general, înmormântările sunt foarte triste şi am dorit să aducem un pic de culoare în viaţa oamenilor. Sigur ar fi mai vesel dacă peste slujba preotului s-ar auzi oameni crănţăind voios ceva bun”, a declarat directorul corporaţiei de chips-uri Chio

Chio Agheasma

Chio Agheasma

 

Deja au început şi filmările la o reclamă de prmovare a produsului în care, mai mult ca sigur, va apărea rapperul Krem, că el apare în toate prostiile. Dacă produsul se va dovedi un succes, de sărbătorile pascale se intenţionează lansarea de Chio Chips cu aromă de răcitură şi drob de miel.

Un alt produs care a surprins gusturile pietei a fost Chio cu Agheasma

Radio Mafia Romania nu isi asuma raspunderea pentru eventualele decese din cauzate strict de poftele morbide ale romanilor

Radio Mafia Romania – Traieste Muzica din Plin

Comments are closed.