June 17, 2021

Nu plange Leana  Balada pentru Udrea
Elena Udrea (41 de ani) are de ce să plângă. Comisia juridică a avizat ieri (4 februarie) favorabil solicitarea DNA de începere a urmăririi ei penale, cu 20 de voturi „pentru”, unul împotrivă, o abţinere şi un vot anulat. Astfel, şefa Partidului Mişcarea Populară (PMP) va trăi cu mari emoții în perioada următoare. 
Cererile de arestare pentru Elena Udrea vor fi discutate luni. Explicaţia oficială este că membrii Comisiei Juridice nu sunt în Bucureşti şi nu poate fi asigurat cvorumul necesar.

Haz de necazul „blondei lui Băsescu” face o melodie care a ajuns în două zile virală pe Internet, „ Nu plange Leana !”, adaptare a hit-ului „Nu plânge, Ana!”.

De data aceasta, in parodia Nu plange Leana,  în loc de nevasta care se adresează amantei, Laura Codruța Kövesi (41 de ani), procuror-șef al Direcției Naționale Anticorupție (DNA), îi dă sfaturi extrem de prețioase deputatului Elena Udrea.

Versurile, adaptate pentru Elena Udrea:

„Nu plange, Leana/ Nu plange, nu plange Leana/ Buna, ce faci?/ Hai sa facem cunostinta/ Eu sunt Laura Kodruta/ Si tu esti un pic blonduta/ Draga mea, doar eu am la usa cheie/ Si daca nu faci frumos/ Cariera ta se-ncheie/ Da, da, da, am fost si eu la fel ca tine/ Dar cu munca de birou/ Am mai pus cateva kile/ Ce sa fac?/ Daca voi furati prea mult/ Eu de foarte mult timp/ Un concediu n-am avut/ Nu plange, Leana/ Nu plange, nu plange Leana/ Cand zorile se avrsa/ El e acum la Nana/ El diseara vine-acasa/ La whisky si la nevasta/ Nu plange, Leana/ Nu plange, nu plange Leana/ Ca si Dorin se varsa…/ Ma uit la ceas/ Base al tau nu mai apare/ Dar stiu sigur c-o sa vina/ Ca deranjul e prea mare, draga mea/ Sa nu fie cu suparare/ Dar din inima iti zic/ Ca tot Codlea e mai tare/ Da, da, da… Spaga ta nu creste-n pom/ De-aia-i bine sa ai pe cineva pe care sa il torni/ Dar nu uita/ Ca tu mai ai inca o sansa/ Scapa cat mai poti/ Si pune-i pe toti pe masa/ Nu plange, Leana/ Nu plange, nu plange Leana/ Cand zorile se avrsa/ El e acum la Nana/ El diseara vine-acasa/ La whisky si la nevasta/ Nu plange, Leana/ Nu plange, nu plange Leana/ Ca si Dorin se varsa…/ Tu nu plangi ca torni o noapte/ Doar ca nimeni nu te crede/ Eu ti-am spus de-atatea ori/ De mai furi inca o data/ Tot ti-o iei…/ Nu plange, Leana!”

Nu plange Leana !

Comments are closed.