June 17, 2021

Românul Geo Da Silva face furori în Spania – un nou hit și 4 piese în cel mai puternic top radio din Peninsula Iberică!

Geo Da Silva na ru ney

 

Creația artistică vine din inspirație,  din mediul înconjurător, dar şi de la oamenii din jur, iar atunci când ai pe lângă tine oameni minunați, rezultatele nu întârzie să apără. Acesta este secretul timișoreanului Geo Da Silva care săptămâna aceasta a lansat un nou videoclip incendiar pe piața spaniolă, “Na Ru Ney”.

 

Piesa a fost lansată sub egida Blanco y Negro, cea mai celebră casă de discuri din Spania și în Top 3 în Europa, fiind semnată de duo-ul Geo Da Silva & Jack Mazzoni.

 

“Na Ru Ney” a fost compusă pe drumurile românești între concertele susţinute de către Geo Da Silva în luna noiembrie 2014, iar videoclipul a fost filmat numai în Spania, în decursul lunii decembrie. În materialul video îşi fac apariţia, așa cum deja ne-am obișnuit, fotomodelele unor celebre case de modă din Barcelona, pregătindu-se de petrecerea de sâmbătă seara, fiindcă despre asta este și vorba în melodie, despre chemarea la petrecere!

 

Piesa a făcut peste 100.000 de vizualizări pe YouTube în primele 2 zile de la lansare, intrând în Top 40 al celui mai celebru post de radio spaniol. Un top unde românul Geo Da Silva are în prezent 4 piese în primele 40, două piese proprii, “Na Ru Ney” și “Awela Hey”, și două remixuri.

 

Remixul piesei “Dance” al Alexandrei Stan realizat de Geo Da Silva și Jack Mazzoni a stat în topul celui mai mare radio spaniol timp de 15 săptămâni consecutive, în prezent românul putând fi considerat unul din cei mai activi DJ din Europa, lansând un remix la fiecare săptămână și având semnate pentru 2015 și 2016 încă 12 piese sub sigla Blanco y Negro.

 

La doar 5 zile de la lansarea clipului, piesa a semnat în 7 țări: Spania, Italia, Polonia, China, Japonia, Israel, iar în România a intrat în portofoliul Roton Music.

 

 

Despre Geo Da Silva

 

Geo Da Silva și-a început cariera în 1994, ca și warm-up DJ în cluburile din Timișoara. Începutul aniilor 2000 îl prinde mixând în cluburile de pe malul Mării Negre. În 2004 s-a lansat în muzica dance, formând alături de alți 2 DJ formația “Funky DJs” trupă ce a lansat pe piața muzicală românească hituri precum “Romania Dansează”, “Stai”, “Planet Funk” sau hit-ul “Loca”.

 

Recunoașterea internaţională a lui Geo Da Silva a apărut de-abia în 2007-2008, odată cu apariția albumului solo și a turneului de promovare în 25 de tari, punctul de pornire fiind locul fierbinte al DJ-ilor din Grecia, Mykonos. Hitul “I’ll Do You Like a Truck” a ajuns in mainstreamul de peste ocean, fiind folosit ca background pentru diverse seriale și sit-comuri, ca de exemplu serialul “The Office”, produs de NBC.

Geo Da Silva na ru ney

Anul 2014 îi aduce lui Geo Da Silva un nou contract cu cea mai cunoscută casă de discuri din Europa, Blanco y Negro Music, un duo dinamic format împreună cu Jack Mazzoni, un DJ italian ale cărui piese prind gustul clubberilor din “cizmă”.

 

Primul single lansat în 2014 de catre Geo Da Silva este “Disco-Disco Good-Good”, la scurt timp videoclipul acumulând peste 1 milion de vizualizari pe Youtube și clasându-se pe poziții de top în clasamentele muzicale din Balcani. În vara aceluiași an a urmat “Awela Hey”, number one hit în topurile radiourilor spaniole, iar în noiembrie a lansat alături de DIDI un hit în spațiul iugoslav, “Love in the Air”, piesă mediatizată intens în țările vecine.

Comments are closed.