October 27, 2021

        VAMA este una dintre cele mai apreciate trupe de pop-rock din tara. Proiectul a fost fondat de Tudor Chirila si Eugen Caminschi, care au decis in 2006, dupa 10 ani alaturi de Vama Veche, sa o ia de la capat impreuna cu Gelu Ionescu, Lucian Cioarga si Dan Opris.
Pe 4 aprilie VAMA vine pe scena din Hard Rock Cafe cu un playlist de exceptie, ce include hiturile care i-au facut celebri, dar si piese de pe albumele “Vama” si “2012″. Biletele la concert includ loc la masa si pot fi achizitionate in format electronicde pe www.iabilet.ro la pretul de 60 lei sau de la Hard Rock Cafe la pretul de 70 lei.
Biletele VIP sunt deja sold out de mai bine de doua saptamani.
vamaPentru biletele in format electronic se plateste online cu cardul sau via Paypal. Se pot comanda de la unul pana la 20 de bilete. Biletul printat sau e-mailul de confirmare primit pe telefonul mobil se prezinta la intrare, in seara concertului.
Tot la Hard Rock Café va asteptam si pe 11 aprilie la concertul VUNK, pe 18 aprilie la CUANTUNE, pe 25 aprilie la concertul CRISTI MINCULESCU si pe 26 aprilie la Anathema acustic.
Bilete pentru toate aceste concerte gasiti pe www.iabilet.ro

No Comments

You must be logged in to post a comment.