October 25, 2021

Petrecerea FHM ce a avut loc weekendul trecut a fost scuza perfecta pentru vedete sa imbrace cele mai sexy tinute.

Daca, de obicei, sunt puse indificultate de dress code-urile evenimentelor modene, de data aceasta a fost simplu: cu cat mai sexy, cu atat mai bine. Nu e de mirare, astfel, ca s-au aflat, pe alocuri, chiar la limita vulgaritatii.

Anda Adam, Andreea Balan, Doinita Oancea, Giulia Anghelescu si Antonia pareau ca s-au vorbit dinainte in privinta tinutei adoptate. Culoarea predominanta a fost negrul, iar fustele mini, transparenteke si decolteele extrem de adanci au fost la ordinea zilei.

anda_adam

andreea_balan

fhm

sexy

antonia

Cele care au iesit in evidenta au fost Andreea Ibacka si Adelina Pestritu, care au purtat rochii albe. Andreea Ibacka s-a asortat, totusi, cu evenimentul, imbracata intr-o rochie cu decolteu adanc, in timp ce Adelina, aflata in doliu, a optat pentru o rochie lunga ce nu dezvaluia prea mult.

sexy fhm

fhm romania

Lora si-a pus extensii si a purtat o rochie mulata si stralucitoare, din lurex de culoarea ciocolatei, cu spatele gol.

lora

In urma votului cititorilor FHM Romania, cele mai sexy vedete feminine la nivel international, sunt:

1. Antonia 2. Rihanna 3. Lora 4. Ruby 5. Laura Cosoi 6. Emily Ratajkowski 7. Beyonce 8. Shakira 9. Andreea Balan 10. Madalina Ghenea

Pe pozitiile inferioare se regasesc Geanina Ilies, Celia, Gina Pistol, Inna, Adela Popescu, Iuliana Luciu, Iulia Vantur. Modelul Gina Chirila, iubita lui Bogdan Vladau, s-a situat pe locul 16. Anul trecut cea mai sexy femeie a fost desemnata Laura Cosoi.

Sursa: Ele.ro

Comments are closed.