August 4, 2021

Doi oameni au murit, 12 au fost răniţi, iar 14 sunt daţi dispăruţi în urma unei explozii într-un bloc din Rusia, scrie Daily Mail.

Deflagraţia, produsă din cauza unei scurgeri de gaze, a dărâmat mai multe apartamente dintr-un bloc de opt etaje din oraşul Astrakan.

Iniţial, s-au prăbuşit cele trei niveluri inferioare ale blocului, unde s-a produs explozia. Apoi, au căzut şi celelalte şase, sub privirile înmărmurite ale martorilor.

Urmările exploziei au fost filmate de un trecător, iar pe înregistrare se poate observa cum mai mulţi oameni îşi pun mâinile în cap când etajele superioare se prăbuşesc.

Daily Mail scrie că astfel de deflagraţii sunt frecvente în Rusia din cauza infrastructurii învechite, care nu a fost modernizată în ultimii 20 de ani.

Autorităţile din Astrakan se chinuie acum să găsească cele 14 victime prinse sub dărâmături, despre care nu se ştie încă nimic, a declarat Ministrul pentru situaţii de urgenţă din Rusia, Sergei Shoigu.

Premierul Vladimir Putin a ordonat crearea unei comisii speciale care să investigheze cauzele dezastrului, potrivit Daily Mail.

Sursa: Gandul.info si DailyMail.co.uk

 

No Comments

You must be logged in to post a comment.